Coaching

Træning og seminarer

COACHING · REKRUTTERING · TRÆNING

Rekruttering

Rekruttering med høj succesrate

I dag er rekruttering såvel internt som eksternt afgørende for en virksomheds succes. Derfor er det vigtigt, at finde den rette kandidat hver gang. Det kan et struktureret og gennemprøvet koncept være med til at sikre.

 

Vores koncept bliver løbende videreudviklet, og er med til at sikre dig en høj succesrate. Vi benytter samme koncept uanset om du vælger en løsning med garanti eller en uden. Du kan læse kort om konceptet nedenfor.

 

Hos Corridor har vi specialiseret os inden for salg, salgsledelse, kommunikation og markedsføring. Søger du en kandidat inden for et eller flere af disse områder, er vi den rette løsning.

 

Vores koncept er gennemprøvet, og det er ikke dyrt.

 

Rekrutteringskonceptet

Fase 1

Afdækning af behov og krav til kandidaten. Indsigt i kandidatens nærmeste kolleger og leders adfærd samt overordnet kendskab til virksomhedens identitet.

Fase 2

Udarbejdelse af kandidatprofil og evt. stillingsbeskrivelse samt udvælgelse af metode
til at udsøge kandidaten.

Fase 3

Godkendelse af oplæg og igangsætning.

Fase 4

Screening af kandidater og gennemførelse af første samtaler.

Fase 5

Gennemførelse af evt. tests, og anden samtale med udvalgte kandidater, hvor nærmeste leder deltager. Udvælgelse af den endelige kandidat.

Fase 6

Virksomhed og kandidat aftaler de endelige præmisser for ansættelsen.

Fase 7

Opfølgningssamtale med virksomhed og kandidat efter 3 måneder.

 

I enhver rekrutteringsopgave er tillid mellem parterne og forståelse for den reelle effekt af rekruttering afgørende for en succesfuld oplevelse.

 

Outplacement

Kontakt og

information

Tilbage til

hovedmenu